itulau_fanua

Le masina atoa e ala i se tioata mata

O le Mid-Autumn Festival o se tasi lea o tausamiga masani a Saina, e masani ona faamanatuina i le aso 15 o le masina lona valu. O le taimi o le tautoulu pe a oo atu le masina i lona tulaga atoatoa, e fai ma sui o se taimi o le toe faatasia ma le seleselega. O le Mid-Autumn Festival na afua mai i le tapuaiga ma le taulaga o le masina i aso anamua. E ala i le faagasologa o le talafaasolopito ma le evolusione, ua faasolosolo malie lava ona tupu ma avea ma se faafiafiaga e totonugalemu i faatasiga faaleaiga, vaai masina, taumafa keke masina, ma isi aganuu. I lenei aso, e masani ona saunia e tagata le tele o keke masina eseese e momoli atu ai o latou lagona ma faamanuiaga i o latou aiga ma uo. E le gata i lea, o le Mid-Autumn Festival o loʻo faʻatasi ma le tele o felanulanuaʻi gaioiga a tagata, e pei o le siva tarako ma tupua moli. O nei gaioiga e le gata e faʻaleleia ai le siʻosiʻomaga fiafia ae faʻaauau ai foi le aganuu a Saina.
O le vaeluaga o le Autumn po o se taimi sili lea mo mafutaga faaleaiga. Po o fea lava latou te i ai, o le a faia e tagata le mea sili latou te mafaia e o ai i le fale ma fiafia i le tausamiga ma e pele ia i latou. I lenei taimi faʻapitoa, o le fiafia faʻatasi i le masina atoa susulu e le gata o se vaaiga manaia ae o se mea e maua ai e i tatou lagona mafanafana. I lenei po, e to'atele tagata o le a fa'amatala talatu'u ma solo e uiga i le Mid-Autumn Festival ma le malaga a Chang 'e i le masina e fa'atumauina ai le manatuaga fa'aleaganu'u.
I le Mid-Autumn Day, e to'atele tagata latou te pu'eina ata o le masina i le fesoasoani a telefoni fe'avea'i po'o mea pu'eata. Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia ma le faʻaogaina o tioata telephoto, o ata o le masina o loʻo puʻeina e tagata ua faʻasolo atili le manino. I le taimi o lenei tausamiga faʻale-aganuʻu, o le masina atoa susulu e faʻatusalia ai le toe feiloaʻi ma le matagofie, lea na tosoina ai le toʻatele o tagata pueata ma tagata masani e piki a latou mea puʻeata e faʻamaumau ai le taimi matagofie.
Faatasi ai ma le alualu i luma o le faasaienisi ma tekinolosi, ua faasolosolo malie lava ona lauiloa ituaiga eseese o mea pueata, e amata mai i mea pueata ata tifaga i aso nei SLRs numera, mea pueata e leai se faata ma telefoni feaveai maualuga. E le gata ina fa'aleleia ai le lelei o le fana ae e mafai ai fo'i e le to'atele o tagata ona pu'eina le masina susulu i le lagi i le po ma le faigofie. E le gata i lea, o le tula'i mai o fa'asalalauga fa'aagafesootai e mafai ai ona vave fa'asoa nei ata i uo ma aiga, ma fa'atagaina ai le to'atele o tagata e fiafia fa'atasi i lenei matagofie fa'anatura.
I le faiga o fana, o ituaiga eseese o tioata telephoto e ofoina atu ai i tagata e sili atu le potu foafoa. Faatasi ai ma 'ese'ese umi fa'atotonuga ma fa'apipi'i avanoa, e mafai e le tagata pu'eata ona fa'aalia foliga lelei o le fogā'ele'ele o le masina, fa'apea fo'i ma fetu fa'ailo i le fa'ata'amilosaga fetū. O lenei alualu i luma faatekinolosi e le gata ina faʻatamaoaigaina ai faʻamaumauga a le tagata lava ia ae faʻamalosia ai foi le atinaʻeina o le fanua o ata astrophotography.


Taimi meli: Sep-24-2024