itulau_fanua

Si'itia o uta a le Vasa

O le si'itia o tau o uta i luga o le sami, lea na amata i le ogatotonu o Aperila 2024, ua i ai se aafiaga tele i fefa'ataua'iga o le lalolagi ma fa'atauga. O le siisii ​​o tau o uta mo Europa ma Amerika, faatasi ai ma nisi o auala ua oo i le sili atu i le 50% le siitaga e oo atu i le $1,000 i le $2,000, ua tulai mai ai luitau mo pisinisi faaulufale mai ma auina atu i fafo i le lalolagi atoa. O lenei tulaga agai i luga na faʻaauau pea ia Me ma faʻaauau pea ia Iuni, ma mafua ai le popolega lautele i totonu o pisinisi.

sami-2548098_1280

Aemaise lava, o le siitia o tau o uta i luga o le sami e aʻafia i itu eseese, e aofia ai le taʻitaʻia o tau i luga o tau konekarate, ma le faʻalavelaveina o alalaupapa vaʻa ona o le vevesi faifaipea i le Sami Ulaula, o le tala lea a Song Bin, sui peresitene o le faʻatau ma maketiina mo Saina Tele i le tele o uta uta o le lalolagi Kuehne + Nagel. E le gata i lea, ona o le faʻaauau pea o le vevesi i le Sami Ulaula ma le faʻaogaina o le taulaga i le lalolagi atoa, o le tele o vaʻa vaʻa ua faʻafefe, o le mamao o felauaiga ma le taimi o felauaiga ua faʻalauteleina, o le faʻaitiitia o le fua o le faʻatau ma le vaʻa, ma le tele o uta o le sami. ua leiloa le gafatia. O le tu'ufa'atasia o ia mea ua mafua ai le si'itia tele o tau o uta i le sami.

uta-4764609_1280

O le si'itia o tau o fela'uaiga e le gata ina fa'atuputeleina ai le fa'aalu o felauaiga o pisinisi e fa'aulufale mai ma fa'atau atu i fafo, ae o lo'o fa'atupuina ai fo'i le mamafa tele i le vaega atoa o sapalai. O le mea lea e si'itia ai le tau o gaosiga o atina'e fa'apitoa e fa'aulufale mai ma fa'aulufale atu meafaitino, e o'o atu ai i se fa'alavelave fa'aletonu i pisinisi eseese. O le a'afiaga o lo'o fa'aalia i tulaga o le tuai o taimi e tu'uina atu ai, fa'atuputeleina taimi e ta'ita'ia ai mea mata'utia, ma le fa'atupula'ia o le le mautonu i le puleaina o fa'amaumauga.

va'a container-6631117_1280

O le i'uga o nei lu'itau, o lo'o maitauina le fa'ateleina o le aofa'i o uta ma uta i luga o le ea a'o saili e pisinisi nisi auala e fa'avavevave ai a latou uta. O le si'itia o le mana'oga mo auaunaga fa'aalia ua atili ai ona fa'aletonu feso'ota'iga ma ta'ita'i atu ai i le fa'atapula'aina o le gafatia i totonu o pisinisi uta va'alele.

O le mea e lelei ai, o oloa a le alamanuia tioata e maualuga lona tau ma laʻititi laʻititi. E masani lava, o lo'o feavea'i e ala i fa'asalalauga fa'asalalau po'o felauaiga i luga ole ea, ma o le tau o felauaiga e le'i afaina tele.


Taimi meli: Iul-17-2024