itulau_fanua

Jinyuan Optics i le 25th CIOE

Mai ia Setema 11 i le 13, 2024, o le 25th China International Optoelectronics Expo (lea ua taʻua nei o le "China Photonics Expo") na faia i Shenzhen International Convention and Exhibition Center (Bao'an New Hall).

2

O lenei fa'aaliga iloga na avea o se fa'avae taua mo tagata fa'apolofesa fa'apisinisi ma pa'aga e su'esu'e aga'i i luma i tekonolosi fa'a-optoelectronic. O le faʻaaliga na tosina atu ma le manuia le silia ma le 3,700 atinaʻe photoelectric maualuga mai le lalolagi atoa e faʻapotopotoina, faʻaalia ai le tele o ituaiga o oloa e aofia ai lasers, mea faʻapipiʻi, masini, ma ata faʻataʻitaʻiga. E le gata i fa'aaliga o oloa, o le fa'aaliga na fa'aalia ai semina eseese ma mafutaga faaleaoaoga na ta'ita'ia e tagata popoto i le matata na fa'atalanoaina tulaga o lo'o iai nei ma atina'e i le lumana'i i totonu o le alamanuia. E le gata i lea, na tosina mai ai le silia ma le 120,000 tagata asiasi i le saite.

3

I le avea ai o se atinaʻe faʻapitoa lea na matua galue malosi i le matata o le optoelectronics mo le tele o tausaga, na faʻalauiloaina e le matou kamupani se tioata ITS umi e mafai ona faʻaogaina i lenei faʻaaliga. O lenei tioata fou ua mamanuina e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga o faʻaoga eseese, e aofia ai le mataʻituina, faʻataʻitaʻiga taʻavale, ma le faʻaogaina o mea tau pisinisi. I le faaopoopo atu i le ITS tioata, na matou faʻaalia foi se tioata suʻesuʻe fale gaosi oloa ma se tioata laina faʻataʻitaʻi o loʻo faʻaalia ai se mataʻutia tele ma le lautele o le vaʻaiga. O nei oloa o lo'o fa'ainisinia e fa'aleleia atili ai le sa'o i faiga fa'atonutonu lelei ile tele o alamanuia e pei ole gaosiga ma mea tau eletise.

4

O lo matou auai i lenei faʻaaliga e le gata o loʻo faʻamaonia ai la matou tautinoga i le faʻalauteleina o tekinolosi faʻapitoa ae o loʻo avea foi ma avanoa mo i matou e faʻafesoʻotaʻi ai ma tagata tomai faʻapitoa ma paʻaga faʻapitoa. O le mea na tupu na tosina mai ai le tele o tagata asiasi mai Saina ma e oʻo lava i le lalolagi atoa, ma maua ai faʻamatalaga taua i faiga maketi ma manaoga o tagata faatau. Matou te talitonu o le galulue faatasi ma pa'aga eseese o le a faafaigofie ai le fefa'asoa'iga o le poto ma fa'aleleia le galulue fa'atasi e fa'atatau i le fa'aosoina o mea fou i totonu o le vaega optoelectronic. E ala i nei taumafaiga, matou te faʻamoemoe e saofagā tele i le alualu i luma i tekinolosi faʻataʻitaʻiga aʻo faʻatalanoaina faʻafitauli faʻapitoa e feagai ma pisinisi eseese i aso nei.

1

Taimi meli: Sep-24-2024